Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ISPARTA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER
    • TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME
    • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME
    • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ
    • GIDA VE YEM
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ
    • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    • AKSU
    • ATABEY
    • EĞİRDİR
    • GELENDOST
    • GÖNEN
    • KEÇİBORLU
    • SENİRKENT
    • SÜTÇÜLER
    • ŞARKİKARAAĞAÇ
    • ULUBORLU
    • YALVAÇ
    • YENİŞARBADEMLİ
    BİRİMLER
    GÖREVLERİMİZ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    • İÇ KONTROL SİSTEMİ
  • E-HİZMETLER
    E - İŞLEMLER
    KURULUŞ MÜDÜRLÜKLERİ
  • PROJELER
  • YAYINLAR
    BRİFİNGLER
    YATIRIM PROGRAMI İZLEME
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksIsparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Balıkçılık Ürünleri İşleme Tesislerinde Denetimlerimiz Devam Ediyor

3.02.2021 / Gösterim Sayısı : 164 / Arşiv

İlimizde faaliyet gösteren ihracat izni verilmiş, sağlık sertifikası düzenlenmiş olan Balıkçılık Ürünleri İşleme Tesislerinde denetimlerimiz devam ediyor.

Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik hükümleri doğrultusunda İşletme Onay Belgesi almış 4 (dört) adet Balıkçılık Ürünleri İşleme Tesisinin 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında denetimleri ayda en az bir defa olmak üzere İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri tarafından düzenli olarak yapılmaktadır .

Denetimlerde işletmelerin taşıması gereken asgari teknik, hijyen ve altyapı şartları, balıkçılık ürünleri için sağlık standartları ve HACCP sistemi ile ilgili kontroller yapılarak, vatandaşlarımızın sağlıklı balıkçılık ürünlerini tüketmesi amaçlanmaktadır.

Ayrıca işletme sahipleri ve çalışanları, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde gıda işletmelerinde alınması gereken koronavirüs tedbirleri hakkında bilgilendirilmektedir.

2020 yılında ilimizden başta Rusya olmak üzere Amerika ve Avrupa Birliği ülkelerine, söz konusu işletmelerden 3.423 ton alabalık, 783 ton kerevit, 120 ton çipura, 85 ton levrek, 66 ton sudak balığı ihracatı gerçekleştirilmiştir.

Fotoğraf Galerisi (7)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Gönen İlçesinde Şeker Pancarı Hasadı Devam Edi ...
...
Halk Sağlığı İçin Sahadayız: Isparta’Da Gıda D ...
...
Isparta’Da Meralar Güçleniyor: 33 Bin Tuz Çalı ...
...
Kerevit Av Yasağı Başladı
...
Üretimde Büyük Hamle: Isparta’Da 343 Bin 500 M ...
...
20. Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Isparta’Da Coşk ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Bahçelievler Mah. Süleyman Demirel Bulvarı No:71 32200 – ISPARTA

  • Telefon : 0 246 228 53 80 ( 81- 82 ) - 0 246 228 29 98

  • Faks : 0 246 228 53 88

  • E-Posta : isparta@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI